Over webshoplogin.com

WebshopLogin is drie jaar geleden gestart met het ontwikkelen van ShopLogin een platform dat online winkelen voor consumenten voordeliger en gemakkelijker maakt. Consumenten winkelen steeds vaker online. Dit doen zij op steeds meer verschillende webshops. Uit onderzoek van shopping tomorrow blijkt dat de gemiddelde consument zo'n 30 accounts bij webwinkels heeft en maandelijks tegen inlog problemen aanloopt. Daarnaast is het online aanbod zo groot dat het onmogelijk is om het beste aanbod te selecteren.

ShopLogin lost deze problematiek op door consumenten te helpen bij het vinden van de 'beste prijs' en te helpen bij het beheer van hun webshop accounts en wachtwoorden. Hiervoor dienen consumenten de Shoplogin extensie toe te voegen aan hun Chrome Browser. Wanneer zij vervolgens online winkelen doet ShopLogin de rest. Als zij een product bekijken wordt teruggekoppeld of het de beste prijs beschikbaar is, en als zij inloggen of registreren wordt gevraagd of de account gegevens in ShopLogin wachtwoord manager moeten worden opgeslagen.

Zo maakt ShopLogin online winkelen voordelig en gemakkelijk.

Het team van ShopLogin bestaat uit 4 developers en 2 marketeers. We zijn een partner bedrijf van Guapa en delen samen met hun een kantoor. Dagelijks lunchen we samen en op vrijdag gaat vanaf 16:00 uur het bier open voor de vrijdag middag borrel.

 

  • WebshopLogin zoekt HBO ICT SE – php development stagiair

    webshoplogin.com Maakt online winkelen voordelig en gemakkelijk!
    • 1 jaar geleden geplaatst